Uslovi korišćenja

Portal PRIJATELJSTVO podržava ponovno korišćenje, objavljivanje i redistribuciju sadržaja koji se objavljuje na portalu.

Takođe ohrabrujemo ponovno postavljanje našeg sadržaja na drugim internet portalima, mejling listama, blogovima, bazama i društvenim mrežama.

Ukoliko želite da prenesete sadržaj koji je objavljen na portalu PRIJATELJSTVO, molimo vas da to činite tako da ne štetite izvornom obliku sadržaja i da to činite uz pravilno citiranje istog – uvek navedite ime portala PRIJATELJSTVO, a tamo gde je moguće, navedite link ka našem sajtu ili ka našim društvenim mrežama.

Niko ne može koristiti naše logoe na način koji može proizvesti konfuziju o radu našeg portala/organizacije.

Odricanje odgovornosti:

  1. Autori tekstova snose punu odgovornost za sadržaj iznešen u tekstu.
  2. Portal PRIJATELJSTVO je posvećen zaštiti privatnosti korisnika portala.
  3. Ukoliko sadržaj ili dizajn ovog portala narušava vaša prava ili prava trećih strana ili nečijih statutnih odredbi, molimo vas da nam pošaljete elektronsko pismo na info@prijateljstvo.com bez navođenja troškova. Garantujemo promptno uklanjanje spornog sadržaja bez potrebe za uključivanjem advokata. Odbacićemo sve troškove koje namećete i zadržavamo pravo da pokrenemo kontra tužbu za kršenje ove odredbe.
  4. PRIJATELJSTVO ne sakuplja podatke o deci ispod 14 godina starosti. PRIJATELJSTVO će promptno obrisati takve detalje korisnika ukoliko roditelj/i ili staratelj/i pošalju obaveštenje da je takav podatak objavljen na našem portalu.

Posebno odricanje odgovornosti:

Navođenje imena Kosovo je bez prejudiciranja njegovog statusa i u skladu je sa Rezolucijom Saveta bezbednosti Ujedinjenjih nacija 1244 i Mišljenjem Međunarodnog suda pravde o Deklaraciji o nezavisnosti Kosova.

Odricanje odgovornosti za linkove na sajtu:

Tekstovi na portalu PRIJATELJSTVO mogu sadržati linkove ka trećim sajtovima koji nisu predmet navedenih odredbi. Objavljujemo linkove u dobroj veri, ali ne možemo da garantujemo i ne možemo se smatrati odgovornim za sadržaj van portala PRIJATELJSTVO. Predlažemo da pažljivo pročitate uslove korišćenja sajtova koje posećujete.